Summa sidvisningar

Om Paulinas Smycken


Jag som driver den här webbshopen heter Annica, är 39 år och bor i Linköping tillsammans med min sambo och två döttrar. Paulina är mitt andranamn.
Att göra smycken är min största hobby. Jag började min verksamhet i maj 2010. Förutom den här bloggen driver jag även webbutiken www.paulinassmycken.se.

Jag har alltid gillat att skapa i någon form. Till vardags jobbar jag inom media, vilket innebär ett skapande på ett helt annat sätt. Då är det bokstäver och bilder som gäller. Att få använda händerna håller min kreativa sida igång, men ger utlopp för ett mer praktiskt hantverk. 
Smyckena gör jag i många olika stilar och variationer. Jag hämtar inspiration från naturen, klädaffärer, inredningstidningar med mera. Samtliga smycken görs i silverpläterade delar med godkänta nickelhalter enligt EU:s direktiv (0,05 procent).

Missa inte att lägga till Paulinas Smycken som vän på Facebook. Alla Facebook-vänner får speciella erbjudanden.

Lite då och då har jag smyckesvisningar. Jag kommer gärna och visar mina smycken samtidigt som du och dina kompisar kan få en trevlig kväll tillsammans. Du som arrangerar själva kvällen får en gåva värt cirka 200 kr. För mer detaljer, kontakta mig på e-posten paulinassmycken@hotmail.se.